Over ons

De drijvende kracht achter ROOFZZ is Ir. Loana Arentz. Ze is opgeleid als Civiel Ingenieur aan de TU Delft en heeft 10 jaar voor een gerenommeerd onderzoeksinstituut in Delft gewerkt. In Delft heeft zij leren analyseren en optimaliseren. Kan het anders, kan het slimmer? Op 9 jarige leeftijd werd zij al gescout door de kunstacademie vanwege bijzonder creatief talent. Zij heeft veel in het buitenland gewoond en gewerkt. Van het verre en midden oosten, tot centraal en zuid amerika. Hierdoor is zij breed geïnspireerd door verschillende bouwstijlen en –materialen.

“Continue op zoek naar optimalisatie”

“De eigenzinnigheid en het karakter dat bij u past”

Haar drive voor optimalisatie, no-nonsense aanpak en creatief vermogen zie je direct terug in haar werkwijze en ontwerpen. Voor de technische uitwerking werkt zij samen met een breed team van zelfstandig specialisten waaronder constructeurs, aannemers, bouwkundig tekenaars, installateurs, meubelmakers en architecten. Voor elke klus komt zij met een maatwerk team.

Voor u als particuliere klant ontwerpt zij woningen waarin u comfortabel leeft en met een eigenzinnigheid en karakter dat bij u past. Zij levert de inspiratie waar u naar op zoek bent en zorgt dat alles geregeld wordt.
Voor haar zakelijke klant verzekerd ROOFZZ u van een professioneel traject. Voor en door professionals. ROOFZZ waarborgt de integratie van uw bedrijfsidentiteit en zoekt de juiste balans tussen functionaliteit en design. Er wordt geluisterd naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden worden aan u voorgelegd.

“Bespaar kosten vooraf en voorkom teleurstelling achteraf”

Door de levensechte presentatie worden kansen maar ook mogelijke risico’s al op voorhand inzichtelijk gemaakt. U bespaart hiermee kosten vooraf en voorkomt teleurstelling achteraf. Aannemers en bouwbedrijven kiezen voor ROOFZZ voor een concreet ontwerp waarin ze kunnen meedenken en wat ze kunnen becijferen en realiseren.