Droomhuis ontwerpen?

Wilt u ook een droomhuis ontwerpen? Het ontwerpen van een droomhuis is voor veel mensen een lang gekoesterde wens. In de drukte van alle dag is het heerlijk om je terug te kunnen trekken in je eigen stekje. Een huis met een eigen sfeer. Een sfeer die bij je past. Veel mensen hebben daarom de wens om ooit hun droomhuis te ontwerpen. Bij ROOFZZ houden we van uitdaging. Het is voor ons ook echt een uitdaging om het huis van uw dromen te ontwerpen. Of het nu gaat om een landhuis, een landelijke villa een woonboerderij of een andere type woning, wij verplaatsen ons graag in uw dromen. Laten we daarom eens vrijblijvend praten over uw droomhuis. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Welkom bij ROOFZZ!

Een droomhuis laat je ontwerpen

Een huis laten bouwen doe je gemiddeld maar 1 keer in je leven. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar laten we het er op houden dat het een belangrijke en niet alledaagse gebeurtenis is. Met dat in het achterhoofd wil je natuurlijk niet dat het droomhuis een fiasco wordt. Het ontwerp moet daarom helemaal top zijn en voldoen aan uw wensen en eisen. Een droomhuis ontwerpen doe je daarom ook niet zelf, maar laat je doen door een professional met oog voor details en met oog voor het grotere geheel. Hoe zit het bijvoorbeeld met de indeling van uw woning, de lichtval en de schaduwwerking? Een droomhuis ontwerpen laat je doen door ROOFZZ. Ervaar onze kwaliteit en professionaliteit!

Geweldig initiatief. Loana heeft met Roofzz bijgedragen aan het inzichtelijk maken van de mogelijkheden van een “ingewikkeld” pand in het centrum van Wijk bij Duurstede. Wij wonen daar inmiddels met heel veel plezier in en, niet onbelangrijk, de waarde van het pand is fors boven de verbouwingskosten gestegen. Een beetje in Loana investeren is de moeite waard!

Jan Anthonie Van Silfhout - Wijk bij Duurstede

“Loana bleek de katalysator die ik nodig had”

Lennard

Fantastische ervaring en een supergaaf resultaat!!
Wij hebben een huis aan zee gekocht uit 1927, een droom die wij al jaren hadden. Zo veel getwijfeld want alles was bruin, donker en klein. Na een paar gesprekken en prachtige 3D tekeningen hebben wij nu een geweldig, licht ruimtelijk droomhuis.
Dank je wel Loana! Voor het meedenken, je geduld, je begrip en natuurlijk je eindproduct…. jij begrijpt je vak!!!!!

fam. Verhoeven - Scheveningen

We hebben plannen om een bestaande woning grondig te verbouwen. Echter na een offerte aanvraag bij een architect zijn we daar nogal van geschrokken. Ook deed de architect meer dan we zochten. Via via kwamen we bij Loana, precies wat we zochten, zij heeft tekeningen gemaakt van het huis en meegedacht in de mogelijkheden qua verbouwen. Wat ook super werkt is dat je de licht inval ziet door je toekomstige huis en tuin. Het gaf ons inzicht in de plek van de schuur, hoogte van de ramen of welke ruimte waar. Daaropvolgend zijn de tekeningen heel handig om daarmee offertes op te vragen bij aannemers en voor de hertaxatie voor een bouwdepot voor de gedeeltes die we zelf verbouwen. Aan iedereen die een woning gaat verbouwen een aanrader!

fam. Kanders - Oostvoorne

“Loana heeft uitstekend geluisterd en mijn ongestructureerde ideeën gestroomlijnd.”

Iris

Waanzinnig goed advies gekregen betreft ons achterterrein, professioneel ruimtebesef is echt van belang, nu onze droom achterna!

fam. Schob - Den Haag

Het was even zoeken, ik wist niet precies wat ik wilde. Toch miste ik elke keer net wat. Mijn perfecte huis bestaat niet? Maar het is toch gelukt. En midden in het centrum van Groningen. Loana maakte de verbouwmogelijkheden inzichtelijk en ik was overtuigd. En wat is het mooi geworden! Plus ruim binnen mijn budget. Thanks.

Joni

Zeer prettig verlopen sessie om het idee wat wij hebben tot een beeld te brengen, zodat het meer beleving krijgt, Top dus.

fam. Hodde - Tinte
Neem vrijblijvend contact met ROOFZZ

Gewoon eens vrijblijvend praten? Neem contact op met Loana Arentz door te bellen naar +31 (0)6 21812351 of stuur een bericht via het contactformulier.

Droomhuis ontwerpen? Ervaar de kwaliteit van ROOFZZ!