Diensten

ROOFZZ maakt functionele en duurzame ontwerpen in levensecht 3D volgens een unieke aanpak die, zonder uitzondering, voor ieder nieuwbouw –, verbouw- en renovatieproject meerwaarde biedt. Of het nu gaat om een woning of om een kantoor of bedrijfspand. Met onze no-nonsense aanpak verzorgen wij het hele traject van idee tot realisatie. Onze kernactiviteit ligt bij het ontwerpen.

WONEN: ontwerpen voor de particulier

Uw woning, een plek waar u thuis bent, waar u energie op doet en waar u zich prettig voelt. Een thuis met een eigenzinnigheid en karakter dat bij u past. Klassiek, landelijk of juist modern of strak, geïnspireerd door uw perceel, het uitzicht, de lichtinval, energiebesparende aspecten… Of u nu gaat verbouwen of nieuw bouwen. Wij reiken mogelijkheden aan waar uzelf nog niet op was gekomen.
Door de 3D weergave krijgt u een goed gevoel voor de indeling en de ruimtes waardoor u gelijk ziet wat wel en niet werkt. Speel met de verschillende mogelijkheden, ervaar de lichtinval, bekijk verschillende kleuren en materialen, … onderzoek de alternatieven. Wordt architect van uw eigen project.

Wij geven op een creatieve manier invulling aan uw wensen en zorgen voor een onderscheidend en tegelijk functioneel ontwerp.

WERKEN: ontwerpen voor de zakelijke klant

Of het nu gaat om een verbouwing of nieuwbouw van een kantoor, bedrijfshal of een ander utiliteitsgebouw, of om een herontwikkeling van bestaand vastgoed. Wat het project ook is, wij geven uw zakelijk succes de ruimte.
Er wordt geluisterd naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden worden aan u voorgelegd. Ook zorgen we ervoor dat uw professionele identiteit wordt geïntegreerd in het ontwerp. Met onze no-nonsense aanpak zoeken we samen naar de juiste balans tussen functionaliteit en design. Door de levensechte presentatie worden kansen maar ook mogelijke risico’s al op voorhand inzichtelijk gemaakt. U bespaart hiermee kosten vooraf en voorkomt teleurstelling achteraf.

Wij zorgen ervoor dat uw plannen tot een onderscheidend en functioneel gebouw worden gevormd dat past bij uw bedrijfsimago.

VISUALISEREN: uw ontwerp in levensecht 3D

ROOFZZ ontwerpt in levensecht 3D. Of het nu gaat om een buitenaanzicht van een woning of utiliteitsgebouw, of een binnenaanzicht, wij maken een wervende impressie of animatie van uw plannen. Ervaar de materialen en kleuren, de lichtinval, … Kansen maar ook mogelijke teleurstellingen worden hiermee al op voorhand inzichtelijk gemaakt. Is parelwit de juiste tint voor de wanden of hoe pakt een balustrade van glazen panelen uit? Beleef alvast het resultaat. Bespaar kosten vooraf en voorkom frustratie achteraf.
Enthousiasmeer vergunningverleners, potentiële kopers of investeerders en omwonenden door ze mee te nemen in een alles onthullende presentatie van uw plannen. Een goede presentatie bespaart kosten en overtuigt.

Wij zorgen dat uw project optimaal ‘uit de verf’ komt.

VERDUURZAMING BESTAANDE BOUW: wij berekenen uw rendement per maatregel

Isoleren, duurzaam verwarmen, -koelen en -ventileren, zelf energie opwekken, subsidies, btw-teruggave.. Met state-of-the-art software kwantificeren wij het rendement van elke verduurzamingsmaatregel. Zo ziet u in 1 oogopslag de totale energiebesparing die u kunt behalen, maar ook welke maatregelen voor uw specifieke gebouw de grootste energiebesparing opleveren. Zo weet u zeker dat u in de juiste verduurzamingsmaatregelen investeert.

Lees meer ..